Епизодите от сезон 8 на "Игра на тронове" ще надхвърлят час

По време на събитието Con of Thrones, което беше организирано с цел промоция на премиерата на сезон 7, която ще се състои на 16 юли, стана известно, че епизодите от предстоящия 8 сезон на шоуто ще са доста по-дълги, пише cinefish.bg. Вместо обичайните 60 мин., те ще са с продължителност от 80+ мин., въпреки че ще са по-малко на брой. 
 
Сезон 7, от своя страна ще има обичайната продължителност - единствено финалът ще е 82 мин. Друга интересна подробност е, че в "Духовете на Вестерос", ще се съберат герои, които са загинали в предишните сезони. Miltos Yerolemou, който изигра Syrio Forel, спомена за това по време на презентацията. Шоурънърите и НВО принципно са доста чувствителни относно издаване на детайли от сценария и по тази причина Йеролемо избягваше упорито темата. 
 
Докато Con of Thrones представи няколко актуални членове от актьорския състав, някои от тях направиха публични изявления, като актрисата Sophie Turner, която играе Sansa Stark, че "Игра на тронове" ѝ е послужил като сексуално обучение. 

Свързани новини

REDFOO идва във Варна през август

25.05.2018

Джери О‘Конъл за "Картър"

17.04.2018

Тръгва "Непозната планета" с Will Smith

24.03.2018

Jennifer Lopez отново в "Уил и Грейс"

11.01.2018

"Дълбоката държава" напролет по FOX

10.01.2018

Коментари


flash