Довечера е прeмиерата на "Досиетата X", виж какво да очакваш!

Вторник, 26 януари 2016
22:00 часа, FOX 
"Моята борба“
Премиерен епизод (част 1)
 
"Досиетата Х“ бяха затворени преди тринадесет години, но днес отново можем да надникнем в тях. Сериалът се завръща с нови, разтърсващи епизоди, истинско предизвикателство за ума. 
 
С Fox Mulder (в ролята David Duchovny) и Dana Scully (Gillian Anderson) се свързва популярен тв водещ и любител на теориите на конспирацията на име Tad O'Malley (гост-звездата Joel McHale). Причината да ги потърси: убеден е, че е разкрил голям правителствен заговор. 
 
Въпреки че  Mulder и Scully вече не работят в секция "Досиета Х“, той иска да ги ангажира с един странен случай. За да се добере до тях използва помощта на заместник-директора Walter Skinner (Mitch Pileggi). След което ги запознава със Света (гост-звездата Annet Mahendru). Тя твърди, че е била отвлечена от извънземни. 
 
Споделената от нея информация шокира Mulder. И променя всичко, в което някога е вярвал - и за извънземните, и за ролята на правителството в прикриването на фактите около тях. 
 
Вторник, 26 януари 2016
22:55 часа, първо по FOX 
"Мутацията на предците“
Премиерен епизод (част 2)
 
Mulder и Scully са изправени пред загадъчно самоубийство на учен. В хода на разследването разбират, че решението му да сложи край на живота си може би е предизвикано от непозната сила. Двамата откриват тайна лаборатория за екстремни генетични експерименти, която съществува от десетилетия. В нея се създават опасни същества с огромни възможности, които таят гняв и имат непредсказуем характер. 

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Кой е големият победител?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023


flash