Трети сезон на "Демоните на Да Винчи" тръгва през октомври

Феновете на сериала проявиха изключително търпение, но чакането най-сетне свърши - "Демоните на Да Винчи" се завръща с третия си, дългоочакван сезон на екраните ни на 25 октомври, всяка неделя от 22ч. по FOX. 
 
Тайната история на противоречивия живот на Леонардо да Винчи разкрива портрет на млад мъж, измъчван от дарбата на свръхчовешката гениалност. Той е еретик, твърдо решен да разобличи лъжите на религията, бунтар, който се опитва да промени елитарното общество, незаконен син, който копнее да бъде признат от баща си. Той се озовава в окото на буря, която кипи от векове – конфликт между истина и лъжа, религия и разум, минало и бъдеще. Силните на деня използват амбициите му срещу него, въвличат го в игра на съблазняване, в която онези, които отричат гения му, най-много се нуждаят от него. 
 
Леонардо трябва да се изправи срещу враговете, които използват историята, за да крият истината. Един герой, въоръжен само с гения си, Да Винчи се опълчва на мрака в себе си и отвън. Изправен пред неизвестното бъдеще, неговият поход за познание едва не води до гибелта му, тъй като той изследва границите на собствения си разум. Да Винчи се осланя на гения си в своя кръстоносен поход и се превръща в неудържима сила, която изважда една епоха от мракобесието и я отвежда в светлината на просвещението. Неговата история е огледало за нашия свят, насърчава ни да се включим в битката за свободно бъдеще.

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Кой е големият победител?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023


flash