Гледаме сериал за Светкавицата от септември

"Светкавицата“ е скоростна драма за супергерой, която проследява приключенията на най-бързия човек на планетата. Сeриалът е създаден от екипа, стоящ зад "Стрелата“, изпълнителните продуценти Greg Berlanti и Andrew Kreisberg и режисьора David Nutter. 
 
По сценарий на Berlanti, Kreisberg и главният творчески директор на "DC Entertainment“, тази екшън драма проследява живота на Barry Allen – учен, работещ за полицията, със сърце на герой и искрено желание да помага на другите. Емоционално застинал след деня, в който майка му била убита (а баща му - несправедливо осъден за престъплението), Barry бил прибран от разследващия инспектор West и бил отгледан в дома на полицая, заедно със свръх умната му дъщеря (и момичето-мечта за Barry), Iris.
 
Но когато внезапно се случва опустошителен инцидент в сградата на ускорителя за елементарни частици S.T.A.R. се оказва, че Barry е придобил способността да се движи със свръхскорост. Barry винаги е имал сърце на герой, но новопридобитите му способности му дават възможност наистина да се държи като такъв. С помощта на изследователския екип на лаборатория S.T.A.R., включително милиардерът-визионер Harrison Wells, експертът по биогенетика Caitlin Snow и вечно енергичният Cisco Ramon, Barry започва да изследва границите на засилващите се способности и да ги използва за предотвратяването на престъпления, с желанието никой да не стане жертва на трагедия, като тази сполетяла семейството му. 
 
Работейки с осиновителя си инспектор West, неговия високомерен партньор, инспектор Eddie Thawne и Iris West, която учи Криминална психология, Barry използва супер силите си, за да помага на хората от Сентрал Сити, озаптявайки злодеите в града, много от които също са мутирали след експлозията в ускорителя за частици. Прикривайки самоличността си, благодарение на невероятната си скорост, Barry не само може да се движи толкова бързо, че да не бъде засечен от човешкото око, но може да използва и енергия, която му позволява да достига до моменти извън времето – както в миналото, така и в бъдещето. С прекрасен характер и вечна усмивка, Barry Allen, по прякор Светкавицата, най-накрая успява да продължи напред с живота си… много, много бързо!
 
Очаквайте "Светкавицата“ от 7 септември, от понеделник до петък, от 21:00 часа, само по FOX.

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Кой е големият победител?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023


flash