Mariah Carey ще играе в "Империя”

Lee Daniels не иска да сподели каква роля ще играе Mariah Carey във втория сезон на "Империя”, защото "ПР-ът ми вече ми се скара, че говоря много”. Той обаче е убеден в актьорските качества на певицата.
 
"Тя отдавна е доказала таланта си", възкликва той. "Много съм развълнуван от това, че ми предстои да видим как ще се представи тя в "Империя”. Създателят се запознава с Carey на снимачната площадка на първия си филм – “Shadowboxer” и почти се влюбва в нея, като й обещава да я покани в следващия си проект, припомня cinefish.bg. Той удържа на обещанието си и тя участва в продуцирания от него "Тенеси”. После Daniels й дава роля на социална работничка в "Прешъс”, с която, според него, тя се справя. Последната роля на Carey преди "Империя”, отново е във филм на Daniels – "Иконом на седем президенти”. 
 
"Подценяват я много като актриса", смята режисьорът. "Ако бъде режисирана добре, тя е неудържима. През голяма част от времето може да ви е трудно с нея, защото тя знае какво иска. Затова и има нужда от уверен в себе си режисьор, на който да знае, че може да разчита.”

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Кой е големият победител?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023


flash