Спират "Ханибал", търсят му нов дом

След неочакваното спиране на сериала "Ханибал” веднага след началото на третия му сезон, заради ниски рейтинги, създателят му Bryan Fuller благодари на NBC за възможността да заснеме и покаже по телевизията силен и противоречив проект
 
Той допълни, че търси нов канал, където да продължи да разказва историята на Ханибал Лектър, преди да срещне агента от ФБР Кларис Старлинг, пише cinefish.bg. Авторът на книгите за канибала – Thomas Harris, не е сред феновете на сериала. Той е споделял, че е бил изключително шокиран от твърде грубия и лишен от въображение подход на авторите на сценария в доразработването на създадения от него персонаж. 
 
Fuller обаче защитава поредицата си: "И в трите сезона на сериала се опитах да доразработя различни аспекти, герои и идеи от книгите, без обаче да се чувствам длъжен да адаптирам всичко дословно за телевизията. Аз съм като един ди джей, който си играе със семпли от "Мълчанието на агнетата”, "Ханибал” и Ханибал Лектър: Зараждането на злото”. Ако имаме четвърти сезон, в центъра му ще бъде директният сблъсък между Ханибал (Mads Mikkelsen) и Уил Греъм (Hugh Dancy)."

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Кой е големият победител?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023


flash