Търси в сайта...

Легендарните Том и Джери се завръщат по Boomerang ТV

Тази есен Boomerang ТV ще зарадва малки и големи с нови епизоди на едно от най-обичаните телевизионни анимации за всички времена.
 
От 24 ноември телевизионният канал Boomerang ще излъчи чисто нови епизоди на вечната класика "Том и Джери", запазващи духа на оригиналния стил. Деца, родители и дори баби и дядовци, ще могат отново да се насладят на приключенията на световноизвестните котка и мишка, които следващата година стават на цели 75 години!
 
Всички зрители ще могат да се включат и в страхотната игра на Boomerang ТV едиствено по Радио Fresh! - "Том и Джери отново в акция”. Условието е да “влязат” в кожата на Том и Джери и да изпратят снимка от показания на сайта на Радиото "Том и Джери” момент. Друго предизвикателство ще търси отговор на въпрос, свързан с първия епизод от култовата анимация. Всички победители ще спечелят страхотни Том и Джери награди, сред които специална видео камера и 42" 3D LED телевизор за цялото семейство!
 
Новите епизоди обещават страхотни емоции за цялото семейство, а Том и Джери, както винаги, ще ни забавляват с щурите си преследвания и номера.

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Кой е големият победител?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023


flash