Steven Seagal не би участвал в "Непобедимите"

Steven Seagal няма да участва в поредицата "Непобедимите", защото не харесва някои от участниците в нея.
 
Още преди време 62-годишният актьор отхвърли категорично идеята някога да се присъедини към звездния състав на екшън поредицата, а сега разкри причината за решението си, пише бгнес. Запитан защо никога не се е появявал във филмите, той отговори: "Просто не харесвах някои от хората, които участват".
 
Сред звездите от "Непобедимите" бяха Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jason Statham и Jet Li, а Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis и Arnold Schwarzenegger се присъединиха във втората част от поредицата.
 
Макар че в третата част се включиха още известни имена като Antonio Banderas, Wesley Snipes и Harrison Ford, Seagal е категоричен, че не се интересува от участие. "Животът е твърде кратък, за да работя със смешни хора", заяви той пред сайта The Big Issue. Той обаче потвърди, че обмисля да създаде свой отбор от екшън герои за собствена продукция.
 
"Това може да се случи. Харесвам Jason Statham, харесвам Jet Li, такива хора", сподели Steven. Stallone, който е режисьор на първата част от "Непобедимите", призна преди време, че е имал разногласия със Seagal в миналото. "Steven Seagal каза, че няма да се свърже с подобен тип, имайки предвид мен. Така че аз го залепих за стената", разкри Stallone. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash