George Clooney иска да става губернатор

Актоьрът George Clooney иска да стане губернатор на щата Калифорния. 53-годишният актьор е решил да тръгне по стъпките на своя колега и бивш губернатор Arnold Schwarzenegger, като се кандидатира за поста през 2018 с подкрепата на Демократическата партия.
 
"George е изключително популярен сред демократите. Къде ще бъде по-добър губернатор, ако не в родна Калифорния? Щатът винаги е бил една от крепостите на партията и е рекордьор по изпращане на политици в Овалния кабинет", пише бгнес. Актьорът планира да започне кариера в политиката, след като се ожени за годеницата си, британската адвокатка Amal Alamuddin. Той дори отмени редица ангажименти в киното, за да се заеме с политиката.
 
George е добър приятел на американския президент Barack Obama, а наскоро присъства на частна прожекция в Белия дом на най-новия си филм "Пазители на наследството". Ако George спечели надпреварата за президентския пост през 2020, Amal може да стане първата британка първа дама на САЩ. Така той ще извърви стъпките на Ronald Reagan, който от филмов идол стана губернатор, а после и президент.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash