Търси в сайта...

Новият Супермен на Зак Снайдър

Подгряващ трейлър на филма Man Of Steel ("Супермен: Човек от стомана"), който според NME.com предлага нов, по-натуралистичен поглед над историята на Супермен, се появи онлайн. В него са включени кадри как младият супергерой си играе в градината на къщата си с червена мантия на гърба, пише dnevnik.bg

Епичните кадри в началото на трейлъра на предстоящия да излезе през лятото на 2013 г. филм показват красиви гледки на течащи реки и широки полета. Гласът на Кевин Костнър подсилва усещането за епичност с думите: "Ти не си просто кой да е. Един ден ще трябва да направиш избор. Ще трябва да решиш в какъв човек искаш да се превърнеш."
 
 
Феновете обаче трябва да почакат до края на краткото видео, за да видят и самия Хенри Кавил, който играе главната роля в легендарния червено-син костюм с емблема S. 
 
Както изданието NME отбелязва, Man Of Steel обещава по-натуралистичен поглед към комикс героя, което е в съответствие с линията, която Кристофър Нолан, който продуцира и този филма, следва и в поредицата си за Батман.
 
 
Снайдър, който и преди е режисирал филми за супергерои като "Пазителите" (Watchmen) и "300", скоро сподели: "Обичам да правя жанрови филми, тъй като жанровите филми имат потенциала да се превърнат в най-големите. "Пазителите" за мен бе като интензивен курс за правилата при супергероите, така че за мен сега "Супермен" е нещо, за което съм вече подготвен и знам повече."
 
"Сега, смятам, мога да направя филм за Супермен, който го разглежда по такъв начин, че да изглежда релевантен и да те накара да те е грижа за него, да бъде нещо, което искаш да гледаш, а не нещо, на което отиваш и си казваш: "Това е шега, той си е сложил очилата, за да не може никой да го познае."
 
 
Както и по-рано стана ясно, главната роля ще се изпълнява от британеца Хенри Кавил. В лентата ще можем да видим и Кевин Костнър и Даян Лейн в ролята на осиновителите на супергероя.
 
В ролята на злодея ще гледаме Майкъл Шанън, а в тази на красивата дама около Супермен - Ейми Адамс. Сред останалите звезди в състава са и Ръсел Кроу и Лорънс Фишбърн. 
 
Очаква се филмът да е по кината през юни 2013 г. 


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Най-добрите секс сцени според британците

03.09.2015

Виж Еди Редмейн в "Момичето от Дания"

02.09.2015

Започва кинофестивалът във Венеция

02.09.2015


flash