Новият "Черен рицар" впечатлява

 Бурята, за която Ан Хатауей говореше, е тук! Първите мнения за новия "Черен рицар" са вече в Мрежата и поне според мнозинството от тях, новият филм на Кристофър Нолан отговаря на всички очаквания.

"Такава тежест на гърдите си, каквато носи последният Батман на Кристофър Нолан, са имали наистина малко блокбъстъри. Но катаклизмичната версия на обсадения Готъм се справи с напрежението", написа Джъстин Чан в материала си за "Варайъти".
 

"Грандиозно постижение на холивудската кинематография. Последната част на нолановата трилогия за Батман кара всеки аспект от вселената на Марвел да изглежда глупав и детски", възкликна Тод Маккарти. "Изцяло обгръщащ зрителя и на моменти дори изнервящо лишен от контрол по начин, по който никога не сме си представяли. Като цяло се утвърждава като най-добрия от триото за кръстоносеца на Нолан".

"Всяко лошо решение на Брус Уейн от началото на поредицата се е завърнало, за да го преследва. Препоръчително за феновете е да гледат предходните два филма, за да видят как всичко тук е навързано", посъветва Дрю Макуийни от Нетфликс, който оцени продукцията с "А" (най-висока оценка – б.р.).

Новият "Черен рицар" получи и друго признание – за ролята на Ан Хатауей и избирането й за Жената котка.

"Нолановата котка е най-доброто кинематографично въплъщение в историята. Ан Хатауей от днес е символ на сексапила, хумора и истинската човечност", заяви Тод Джилкрайст в блога си "The Playlist". "Да не говорим за нейната огромна мотивация, която я поставя наравно с колегите й от мъжки пол".

"Тя би била достатъчна за цял филм", допълни МакУийни.

Мнозинството от изказаните до момента мнения сочат, че холивудският колос в режисурата е създал нещо много повече от комикс история, особено с начина, по който лентата е свързана с движението "Окупирай Уолстрийт".

"Черният рицар: Възраждане" е емоционално вдъхновение, естетически значим проект за цяла Америка", настоя Джилкрайст и допълни: "Той е отражение на трезвия размисъл и неугасващата надежда".


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Най-добрите секс сцени според британците

03.09.2015

Виж Еди Редмейн в "Момичето от Дания"

02.09.2015

Започва кинофестивалът във Венеция

02.09.2015


flash