Итън Хоук и Селена Гомес започнаха снимките на екшън-трилъра "Бягство" в София

Номинираният за "Оскар" актьор Итън Хоук и музикалната звезда Селена Гомес започнаха снимките на новия екшън-трилър на Wаrner Bros. "Бягство" (Gеtаway) в София, след като вече от няколко дни се намират в столицата, предадоха днес, 10 май, официално от "Ню Бояна Филм".

Освен актьора от филми като "Гатака", "Тренировъчен ден" и "Големите надежди" и 19-годишната музикална звезда Гомес, която е известна още и с това, че има връзка с поп сензацията Джъстин Бийбър, във филма участва и носителят на "Оскар" и баща на Аднжелина Джоли - Джон Войт.
 
Преди няколко дни редица сайтове писаха, че Хоук е бил видян да пие кафе пред Народния театър, с което мигновено е предизвикал интереса на почитателите си, които са го разпознали. В неделя, 6 май, пред "Гранд Хотел София" се бе събрала и тълпа от малки момчета и момичета, които скандираха с плакати в ръце името на своята любимка Гомес. 
 
Режисьори на новия филм са Кортни Соломон и Ярон Леви, като Соломон заедно с Моше Даймънд и Крис Милбърн е и негов продуцент. Сценарият е дело на Грег Максуел Паркър и Шон Финегън.
 
Хоук влиза в ролята на изморен от живота си автомобилен състезател на име Брент Магна. Именно зад волана той бива въвлечен и в мисия на живот и смърт, след като съпругата му е отвлечена. Единственият му съюзник е младата хакерка (в ролята Селена Гомес), а последната му надежда да спаси жена си е да следва инструкциите на тайнствен глас (в ролята Джон Войт), който следи всяко негово движение с помощта на камери, монтирани в автомобила му.
 
В техническия екип освен дизайнера на продукцията Нейт Джоунс, монтажиста Райън Дюфрий дизайнер на костюмите е Ирен Кочева, съобщават от българския киноекип. 
 
Началото на снимките на Gеtаway ще бъде поставено в столицата, след което те ще продължат в САЩ.
 
Dnevnik.bg

Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Най-добрите секс сцени според британците

03.09.2015

Justin Bieber праща послание на Selena

02.09.2015

Виж Еди Редмейн в "Момичето от Дания"

02.09.2015


flash