Тим Бъртън работи по продължение на "Beetlejuice"

Един от най-големите майстори на призрачни истории Тим Бъртън разкри, че обмисля възможността да направи продължение на филма си "Beetlejuice" от 1988 г., съобщава Contactmusic.

Ексцентричният режисьор споделя, че ако му бъде представен интересен сценарии, може и да се захване с работата по втора част. Бъртън очаква сецнаристът Сет Граам–Смит да му представи своите идеи за филма, за да вземе окончателно решение.

Сет и Тим са работили заедно по "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" както и по "Dark Shadows" и режисьорът има доверие на младия талант във възродяването на историята за групата от колоритни призраци.

Попитан дали ще заснеме своя версия на "Пинокио" с участието на Робърт Дауни Джуниър, Бъртън отказа да даде категоричен отговор, като на шега подхвърли, че вече му се гади от самия него.

"Тази година излизат три филма с мое участие - "Dark Shadows", "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" и "Frankenweeniе". Май съм доста зает? Малко ми е неловко, че имам цели три продукции за 2012. Писна ми от мен, вече". добавя с усмивка Бъртън.

 


Свързани новини

В кината от днес

08.02.2013

Ева Мендес с главна роля

07.02.2013

Дисни пуска филми за Междузвездни войни

06.02.2013

Де Ниро остави отпечатъци на Алеята ...

05.02.2013

"Антураж" излиза по кината догодина

05.02.2013


flash