Ева Мендес ще има главна роля в режисьорския дебют на Райън Гослинг

Ева Мендес е най-новото име към актьорския състав на How To Catch a Monster, дебютния филм на Райън Гослинг като режисьор, пише dnevnik.bg.

Продукцията ще съчетава приказни елементи със съспенс, а сюжетът ще разкаже за самотна майка с две деца в измислен град. Една вечер по-големият й син намира път към подземен свят, за чието съществуване никой не е предполагал.

Това ще бъде втори поредно заглавие с участието на Гослинг и Мендес, които са двойка и в реалния живот. Те ще участват в криминалната драма Beyond The Pines, очаквана по кината през март след успешно представяне на фестивала в Торонто миналата година.

До момента е потвърдено участието и на още една актриса – Кристина Хендрикс, известна с ролята си на Джоан в Mad Men и играла заедно с Райън Гослинг в "Drive: Живот на скорост". При мъжете са селектирани Бен Менделсон ("Вертикална граница", "Австралия", "Черният рицар възкръсва", Killing Them Softly) и отскоро изявяващият се в киното музикант и илюзионист Роб Забрецки.

Докато Гослинг подготвя първата си изява зад камерата, кариерата му като актьор продължава да е във възход. 2013 г. започна с екшъна "Гангстерски отряд" с Шон Пен и Джош Бролин, и ще продължи за него с The Place Beyond The Pines и Only God Forgives, още една драма, като в нея той ще бъде отново под режисурата на Николас Рефн. Двамата работиха заедно по Drive, като се очаква следващият им съвместен проект да бъде в подобна посока.


Свързани новини

В кината от днес

08.02.2013

Дисни пуска филми за Междузвездни войни

06.02.2013

Де Ниро остави отпечатъци на Алеята ...

05.02.2013

"Антураж" излиза по кината догодина

05.02.2013

Skyfall е филм на годината на ...

05.02.2013


flash