В кината от днес

Пиратите! Банда неудачници 3d(The Pirates! Band of Misfit)

Хю Грант записва първото си участие в анимационен филм озвучавайки ролята на брадатия капитан на пиратите – невъобразим ентусиаст, който продължава да търси големия успех.

С лудешки екипаж зад гърба си и с почти никакъв шанс да спечели срещу своите най-големи конкуренти, капитанът не се отказва от мечтата си да бъде обявен за "Пират на годината".

Нашите герои поемат на пътешествие от бреговете на екзотичния Кървав остров до мъгливите улици на Лондон. По пътя те са принудени да се сражават срещу зловеща кралица, да се съюзят с усмихнат млад учен и никога да не се отказват от това, за което си мечтае всеки всеки пират – приключението!

Американски пай: Отново заедно

В комедията "Американски пай: Отново заедно" всички герои от поредицата се завръщат отново в щата Мичиган, за да отпразнуват повторното събиране на випуските от местната гимназия.

Джим и Мишел са се сдобили с дете, а Кевин и Вики вече са се разделили, и всеки е поел по свой собствен път. Същото важи и за Оз и Хедър, които са се отдали на два съвсем различни начина на живот.

Единствените, които не са се променили са Финч, който все още изпитва чувства към майката на Стийв Стифлър, и самия Стифлър, за когото Ийст Грейт Фолс се превърнал в единственото място на света където може да бъде себе си.

Студена светлина (The Cold Light of Day)

Когато Уил Шау (Хенри Кавил) пристига в Испания за едноседмична ваканция със семейството си, подложеният на силен стрес млад бизнесмен не е в настроение за почивка. Неговата млада фирма изпитва трудности, а обтегнатите отношения с назидателния му баща Мартин (Брус Уилис) само влошават нещата.

Но когато семейството му бива отвлечено от разузнавателни агенти, тръгнали по следите на мистериозно куфарче, Уил се превръща в беглец. Целият му свят се обръща с краката нагоре, след като Мартин се появява отново и разкрива, че е агент под прикритие, заплетен в междуправителствена мрежа от лъжи и тайни. По време на секретна среща, Мартин е убит от снайперист и Уил трябва сам да открие и спаси останалите си близки.

Титаник 3d (Titanic 3D)

През 1997 "Титаник" на Джеймс Камерън отплава към киносалоните за да покаже една от най-вълнуващите и безсмъртни истории. Филмът се превръща в световен феномен, съответстващ на името му, който е номиниран с рекорден брой награди Оскар® и е награден с 11, с приходи над 1.8 млрд. долара в световен мащаб. На 6 април  2012, един век след корабокрушението и 15 години след първата премиера, "Титаник" ще плава отново, този път на 3D

Целта на трансформирането на "Титаник" е още по-дълбокото потапяне на публиката в този класически разказ за епична катастрофа и митична любов.  Фактът, че успява да го направи с настъпването на 100-годишнината от историческото крушение на кораба е от особено значение. "Винаги съм смятал, че "Титаник" принадлежи на големия екран и трансформирането му е начин да го върна там и да вдъхна живот на кораба, прибавяйки още по-голям емоционален заряд.", коментира Камерън.


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Дани Бойл потвърди "Трейнспотинг" 2

07.09.2015

"Съдилището" е БГ кандидатът за Оскар

04.09.2015


flash