В кината от днес

Пътуване до тайнствения остров 3D (Journey 2: The Mysterious Island)

"Пътуване до тайнствения остров" разказва за младия Шон Андерсън (Хъчинсън), който като всеки тийнейджър иска просто да се наслаждава на живота си.

Но когато разбира, че дядо му (Майкъл Кейн) е изчезнал безследно, Шон решава да се запъти към неговото предполагаемо местонахождение – мистериозен остров, за чието съществуване знаят само малцина.

С помощта на втория си баща (Дуейн Джонсън), пилот на хеликоптер (Луис Гусман) и неговата дъщеря (Ванеса Хъджинс), Шон се насочва към острова, а там гo очакват множество изненади и неочаквани срещи със странни форми на живот.

Режисьор: Брад Пейтън В ролите: Джош Хътчерсън, Дуейн Джонсън - Скалата, Майкъл Кейн, Ванеса Хъджинс, Луис Гусман, Кристин Дейвис.

Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението (Ghost Rider: Spirit of Vengeance)

Джони Блейз е в изгнание, убеден, че силите му са проклятие, което вреди на всички хора около него.

Но след като член на таен монашески орден на име Моро (Идрис Елба) го моли за помощ, Блейз отново се завръща в човешкия свят. Задачата му е да опази живота на млада майка и нейния син, преследвани от тайнствения Роарк (Джони Уитуърт).

Много скоро, Блейз открива, че Роарк не е човешко същество, а един от най-доверените слуги на самия Дявол (Киаран Хиндс).

Режисьор: Браян Тейлър, Марк Невалдайн. В ролите: Никълъс Кейдж, Идрис Елба, Киаран Хиндс, Виоланте Плачидо, Кристофър Ламбер, Джони Уитуърт

Боен кон (War Horse)

"Боен кон" разказва историята за младият Албърт (Джеръми Ървайн) и неговият кон, Джоуи. Силната връзка помежду им е прекъсната, когато Джоуи е продаден на кавалерията и е изпратен в окопите на Първата Световна Война. Въпреки, че е прекалено млад, Албърт се отправя за Франция, за да спаси приятеля си.

Написан от създателя на класиката "Наистина Любов", Ричард Къртис, филмът "Боен кон" е адаптация по едноименната пиеса и книга от 1982.

Режисьор: Стивън Спилбърг. В ролите: Еди Марсан, Том Хидълсон, Дейвид Тюлис, Емили Уотсън, Дейвид Крос, Тоби Кебел


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Дани Бойл потвърди "Трейнспотинг" 2

07.09.2015

"Съдилището" е БГ кандидатът за Оскар

04.09.2015


flash