Хари Потър фаворит за Наградите на публиката

Филмът "Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2" получи най-много номинации за Наградите на публиката, които ще бъдат раздадени догодина.

На ежегодната церемония се отличават филми, тв сериали и музиканти, проявили се през изминалата година, в огромен брой категории, като всички победители се избират от публиката. Последната част от поредицата за Хари Потър получи номинации в категориите филм, екшън, цялостен актьорски състав и адаптация на книга, като звездите Даниел Радклиф, Ема Уотсън, Рупърт Гринт и Том Фелтън също бяха номинирани в различни категории.

И четирите млади актьори получиха номинации в категорията филмова звезда под 25 години заедно с Кло Морец. Даниел Радклиф беше отличен и в категорията филмов актьор заедно с Хю Джакман, Джони Деп, Робърт Патиснън и Райън Рейнолдс.

В категорията филмова актриса са номинирани Ан Хатауей, Ема Стоун, Дженифър Анистън, Джулия Робъртс и Рийз Уидърспуун.

В музикалната секция Джъстин Бийбър ще се конкурира с Блейк Шелтън, Бруно Марс, Еминем и Енрике Иглесиас в категорията най-добър изпълнител, а Кати Пери ще се състезава с Адел, Бионсе, Лейди Гага и Тейлър Суифт в категорията най-добра изпълнителка.

Сериалът "Клуб "Веселие" обра номинациите, включително за най-добра тв комедия, в която ще се конкурира с "Как се запознах с майка ви". Зрителите могат да гласуват онлайн до 6 декември, а церемонията по раздаването на наградите ще се състои на 11 януари догодина.


Свързани новини

Кои са най-влиятелните знаменитости

13.12.2021

Адел подаде документи за развод

13.09.2019

Billboard-2017

22.05.2017

Beyonce и Jay Z отново родители?

14.09.2014

Jay-Z: "Beyonce не е бременна!"

21.05.2013


flash