Копринена калъфка от Silkish.bg – калъфката, която работи, докато спите!

Silkish представлява един иновативен подход към нощната грижа за кожата и косата чрез своите копринени калъфки за възглавници, които са проектирани не само за удобство, но и за подобряване на красотата през нощта. 
 
Продуктите на Silkish са изработени от 100% черничева коприна, която е сертифицирана по стандарта STANDARD 100 by OEKO-TEX®, гарантиращ високo качество и безопасност за потребителите. Копринените калъфки са разработени с идеята да намалят триенето, което е честа причина за нарушаване на косата и появата на бръчки на лицето през нощта.
 
Сега можеш да ги спечелиш в играта на Радио Fresh! Отговори на въпроса на деня във facebook страницата на Радиото и в края на седмицата трима от всики, дали верен отговор, ще получат Мечтания комплект от копринена калъфка, маска, ластик и скрънчи за коса от Silkish!
 
Уникалните свойства на коприната, включително хипоалергенността и способността да поддържа температурен баланс, осигуряват допълнителни ползи за здравето на кожата и косата. Коприната натурално предпазва кожата от дразнене и помага за запазване на хидратацията, като по този начин води до по-здрава, по-свежа и по-младежка кожа. Калъфките от коприна също така предотвратяват излишното абсорбиране на мазнини от кожата, което е важно за хората с мазен тип кожа или склонност към акне.
 
Silkish предлага своите копринени калъфки в различни цветове, които добавят стил и лукс във всяка спалня. Тези калъфки са не само функционални, но и се грижат за естетическата страна на спалното обзавеждане. В допълнение към това, калъфките са лесни за поддръжка, което ги прави удобен и практичен избор за ежедневна употреба.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 13-17.05.2024 г. 
 
Списък на спечелилите:

Свързани новини

Лятното великолепие пеларгониум

20.05.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

20.05.2024

Спечели 5* почивка от Voya Beach Resort

13.05.2024

Спечели награди от Just Asia!

13.05.2024

Време е за епични оферти с Fashion Days!

13.05.2024


flash