Спечели петзвездна награда от Voya Beach Resort в играта по Радио Fresh!

Знаете ли, че в курортен град Свети Влас се намира едно страхотно място за семейна почивка и отличен релакс – луксозният 5 звезден Ultra All Inclusive Voya Beach Resort.
 
Освен че е на първа линия, той има прекрасни ресторанти, аква-парк, детски клуб и анимация през цялата седмица, Voya Beach Resort е вашият най-добър избор на хотел за ол инклузив семейна почивка на плаж в България. Със своите модерни фамилни стаи и прекрасни ресторанти, Voya Beach Resort предлага както разнообразие от туристически и бизнес услуги, така и блестящо кулинарно изживяване. Локацията му е в близост до централната част на Свети Влас и на по-малко от 5 минути път с кола от центъра на Слънчев бряг. Хотел Voya Beach Resort съчетава черноморския рай с прекрасни плажове, планински райони за туризъм и световна класа в ресторантите си.
 
Побързайте да резервирате вашата гарантирана петзвездна почивка на voyaresort.com!
 
А сега може да си спечелите страхотна награда от Voya Beach Resort, ако участвате в играта по Радио Fresh! Влезте във facebook страницата на Радиото, за да отговорите на тематичния ни въпрос с коментар под публикацията. Всички верни отговори участват в жребий след края на играта за наградата - един ваканционен пакет за семейство с деца, включващ две нощувки, от които може да се възползваш до 30.06.2024 във Voya Beach Resort - най-добрият 5 звезден морски хотел в България!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 13-17.05.2024 г. 
 
Наградата печели: Кристиана Георгиева

Свързани новини

Лятното великолепие пеларгониум

20.05.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

20.05.2024

Спечели награда от Silkish.bg!

13.05.2024

Спечели награди от Just Asia!

13.05.2024

Време е за епични оферти с Fashion Days!

13.05.2024


flash