Училище, УРА! c Радио Fresh! и LC Waikiki!

 
Радио Fresh!, заедно с Столична община – район Оборище и LC Waikiki ще отпразнуват началото на учебната година с игри, музика, рисунки и много изненади. Ще имаме специални музикални изненади от сцената, а водещи на празника ще бъдат вашите любими радио водещи от ефира на Радио Fresh! - Блондинките Цвети и Елена, Тео, Рая и Надя!
 
Включете се във веселото парти и празнувайте с нас! 17 СЕПТЕМВРИ ОТ 17Ч. В ПАРК “ ЗАИМОВ”.
 
Нова колекция на LC Waikiki, вдъхновена от старта на учебната година!
 
Новата колекция на LC Waikiki, вдъхновена от започването на учебната година вече е в магазините. При по-малките модният бранд традиционна предлага по-весели комбинации в цветовете и принтовете.
 
Дрехите за по-големите ученици се придържат към класическите линии и изчистени цветове, характерни за колежанските униформи. Основният акцент е върху удобството и функционалността, както и качеството на материите. В колекцията присъстват основно тъмносини, сиви и нюанси на кафявото тонове.
 
Цветовете и силуетите дават възможност дрехите да бъдат комбинирани спокойно и с по-смели цветове, като се запази излъчването, подходящо за училищните часове. Учениците могат да избират от богато разнообразие от чанти, с които да придадат индивидуалност на стила си.
 
За почитателите на открояващите се акценти, бляскавите и метализирани суитшърти завършват готината ученическа визия.
 
LC Waikiki – всеки заслужава да бъде добре облечен!

Свързани новини

Ела на "Нощта на Блондинките" с ЛЕВ ИНС

08.02.2019

Efbet ще налива пари в Левски София

08.12.2018

Да дариш любов и усмивка

06.12.2018

Монделийз в бизнеса с дъвки и бонбони

30.11.2018

Представяме: Dermal Lase Center

28.11.2018

Коментари


flash