Търси в сайта...

Пет рокли и аромати, с които да освежиш лятната си визия

Седмицата на модата в Париж остави своя ярък отпечатък върху летните тенденции. От романтични пастелени тонове, до смели принтове и неочаквани силуети, едва ли има елемент от визията, който да не е променен и оживен в нови комбинации и материи. Avon е насреща в тази предварително започнала фиеста от цветове и десени, за да ти помогне да се приготвиш за най-вълнуващия и горещ период от годината. Понеси се на крилете на красотата и открий своята нова визия. 
 
Вечната класика – малката черна рокля
Историята на елегантността е вписана в шева на всяка малка черна рокля. Затова тя винаги ще има място в твоя гардероб, а истинската ценност се крие в универсалността й. От офиса до нощния клуб, от закуска с приятели до вечеря с половинката, едва ли има повод, за който роклята да не e подходяща.
 
 
Това лято Avon обнови емблематичния си аромат Little Black Dress и това е още един повод да намериш място за малкото бижу в живота ти. Разгърни страниците на брошурата и открий трите нови прочита на любимия ти LBD парфюм – Weekend и Party. А съчетаващ нотки на циклама, иланг-иланг и слива, класическият аромат е стилен завършек на всяка визия. 
 
Флорална бродерия за специални поводи
Кои са събитията в живота ни, които се случват само веднъж? Първата целувка, първият танц, първата романтична вечеря. Тези мигове греят като малки слънцa в мислите ни и макар че не може да се повторят, те винаги връщат усмивката на лицето. Вдъхнови се за предстоящите топли емоции и безкрайно лято с рокля с красива и нежна бродерия на цветя и флорални елементи. Избери я в нежни пастелени тонове, които ще събудят въображението ти и ще те провокират да мечтаеш. 
 
 
Добави и дъхът на фрезия, жасмин и ванилoв мускус на Far Away аромата на Avon, за още по-красиви мисли и мечти.
 
Рокля, направена от криле на пеперуди за вълшебен уикенд
Какво ще направи уикенда ти още по-приятен? Ароматно кафе в началото на деня, дълги часове с любимата книга или пътуване извън града с приятели? Където и да те отведат почивните дни, една лека и ефирна рокля от коприна ще те накара да се чувстваш свободна като пеперуда. Не се страхувай да експериментираш при избора на обувки към роклята – твоят стил е в твоите ръце. Модерните градски кецове са идеален вариант, ако ти предстои дълга разходка, а елегантните високи токове – ако планираш среща в любимото кафе. 
 
 
Последният елемент, който ще завърши визията ти – един от трите аромата Perceive на Avon. Избирай според настроението си между женствения букет от фрезия, круша и мускус, свежия Perceive Dew от лимон, пъпеш и фрезия, или нежния Perceive Oasis с виолетов цвят, божур и мускус.
 
Вечерна рокля за ексклузивни моменти
Съвършен силует и изпипани детайли от избора на червило до парфюма, който нежно се усеща около теб. Добави рокля с изчистен силует и дискрени детайли и имаш готова формула за съблазнителна визия за вечерта. И тази година роклите с дантела в стил Гетсби са актуални, но ако искаш нещо по-модерно, избери смелите модели с дълбок гол гръб. 
 
 
Последният акцент, с който ще събереш не само погледи, но и искрено възхищение, е необикновеният аромат на Avon Attraction - къпина, магнетичен, мускус и ванилов кехлибар. 
 
Романтична визия за момичето, което не спира да мечтае
Ако знаеш всички романтични филми наизуст и твоята истинска слабост са сонетите на Шекспир, това означава, че си неизлечима романтичка. Твоята душа мечтае не просто да срещне принца-рицар, а да преживее всички вълшебни приключения, за които пишат в книгите. И знаем, че вече си подготвена за момента, в който ще започне твоята приказка. Вече имаш идеалната рокля, в която си събрала всички бъдещи залези и изгреви, които ще споделите заедно. 
 
 
За любовта ти, която ще се случи още днес, утре и завинаги, Avon има ароматно вълшебство от фрезия, розова вода и мускус в перфектната опаковка на ТТА Today.
 
Истината е, че роклите никога не са достатъчни. Но така е и с усмивкие в живота. Avon желае да сбъдне твоята мечта и да внесе малка част от магията, която се крие във всяко цвете в живота ти. 
 
Затова в брошурата си за периода от 12.04 до 02.05 намали наполовина цените на най-емблематичните си аромати. Всъщност кампания C6 е последният възможен момент да събереш вълшебните пеперуди на Avon и с тях да си подариш страхотен продукт на символична цена. Достатъчно е да уловиш 2 пеперуди – всяка срещу поръчка от 20лв., включваща нюанс на любимото ти червило Beauty Lip Stylo.
 
 
Виж повече за пеперудената приказка на Avon и на avon.bg.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024

Ново от Moto Expo 2024

06.04.2024


flash