Понеси се на крилете на красотата с кампанията на Avon

Понеси се на крилете на красотата с кампанията на Avon - Beauty Fly и любим продукт на ексклузивна цена.
 
Сезон пролет/лято 2018 обещава слънчеви мигове на радост, нежно подчертани от искрящи и свежи нотки в ултра виолетово. Посрещни тенденциите с Avon и кампанията Beauty Fly, в която всяка пеперуда, която събереш, те доближава до мечтаната визия. 
 
Пролетта се облича в пастелени тонове
 
Вече знаеш, че цветът на 2018 е ултра виолетово, което идва във вдъхновяваща палитра от лилаво до нежно лавандулово. Ефирните пастелени тонове са идеален начин да освежиш визията си. Ако не харесваш лилавото, но искаш да си в тон с тенденцията, избери от другите тренди пастелени тонове – синьо, зелено или розово. За по-натурална визия потърси неутрални тонове в бежово, бяло и сиво. 
 
Avon знае, че понякога е трудно да се спреш само на един цвят. Затова тази пролет ти предлага хармонично съчетание от тонове в комбинираните палитри сенки за очи 4 в 1 Avon True Colour. 
 
 
Устни, които казват повече
 
Може би носиш очила и затова избягваш да акцентираш грима си само върху очите. Или наистина харесваш формата на устните си. Каквато и причина имаш, за да ги подчертаваш, тази пролет тенденциите са на твоя страна. Имаш свободата да избираш от огнено червено до романтично розово, а изненадата от световните подиуми е завръщането на матовите нюанси с дискретен блясък. 
 
Класическата колекция на Avon True Colour ти представя микс от любими нюанси в наситени цветове с подхранващо усещане. Бестселър червилата сега са на специална пролетна цена в Beauty Fly кампанията на Avon. 
 
 
Избери своя цвят от палитрата на Avon и комбинирай с 2-в-1 озаряващ и подчертаващ продукт Avon True. А за завършена пастелена селекция от пролетен грим, добави лак за нокти в допълващ нюанс. Тази комбинация не само те подготвя за всичко, което обещават топлите пролетни лъчи, но и ти носи една пеперуда. 
 
Колкото повече пеперуди събираш, толкова повече точки трупаш, а за участваш в кампанията трябва да вземеш продукт Avon Works и да го комбинираш с друг, отбелязан с пеперуда в брошура 05 (за срока от 22.03-11.04). Всяка точка „отключва“ специална селекция от продукти - страхотни комплименти от Avon, които можеш да закупиш на символична цена. 
 
 
Не пропускай и пеперудените въпроси, за които ще даваме повече информация в любимото ти предаване „Часът на блондинките“ на честотите на радио Fresh. 
 
Научи още и на страницата на Avon или задай своя пеперуден въпрос във Facebook страницата на Avon AVON Bulgaria.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Наближава Moto Expo 2024

09.02.2024


flash