Свежо
20.05.2014
12:08
През последните години уличното изкуство (стрийтарт), включващо рисунки с бои или графити върху стени, асфалт, комини и всевъзможни други повърхности, придобива все по-голяма популярност. Едно от теченията в съвременното... прочети още »
19.05.2014
13:17
В официалния календар с празници тези дати не фигурират, но неофициално те съществуват по целия свят, пише бгнес.
14 март е Международния ден на фелациото. Според някои сексолози неписаният обичай на този ден е... прочети още »
19.05.2014
10:24
Освен че съм невероятно параноична за бизнеса си като цяло (надявам се по един здрав, уверен и градивен начин), аз съм убедена, че трябва винаги да се грижа за себе си колкото се може повече и да се старая работните ми дни... прочети още »
16.05.2014
16:07
Любов, гняв, страх, вълнение, щастие, тревожност, гордост – обхватът на човешките емоции сякаш е безкраен. Но какво ни кара да се чувстваме по един или друг начин, пита Обекти. Как чувствата намират външен израз?... прочети още »
15.05.2014
11:13
Да се насладиш на природата в Хърватия скоро ще става срещу пари, пише бгнес. Управлението на "Хърватски гори" обяви ценова листа, която указва колко ще струва разходка по поляни и горички, както и събиране на... прочети още »
14.05.2014
15:28
Уорън Бъргър, автор на книгата "A More Beautiful Question” ("Един по-красив въпрос"), е събрал в нея провокативните въпроси, които си задават водещи дизайнери, автори на иновации и предприемачи, за да... прочети още »
14.05.2014
14:13
След като брадатият австрийски травестит Conchita Wurst спечели тазгодишната Евровизия - и по изчисления, това може да й донесе до £25 милиона, медиите започнаха да се шегуват, че може да стартира световен... прочети още »
13.05.2014
12:07
Всичко е в правилната настройка на ума, смята Ерик Баркър, автор на американското седмично издание The Week, пише сп. "Обекти". Той разглежда множество научни изследвания в областта на поведенческата психология и... прочети още »
10.05.2014
13:23
В американския щат Айова създадоха прасета, чието месо има вкус на уиски, пише бгнес.
Идеята е на ръководството на местна фабрика за ръжено уиски. Проектът стартира с 25 прасета, родени през януари т.г. В храната... прочети още »