RADIOCAST влиза в едно най-предпочитаните аудио пространства в Европа - Storytel

Потребителите на RADIOCAST вече имат достъп до всички епизоди на платформата и в Storyrtel, водеща стрийминг компания за аудио и електронни книги, която е добре позната в България.
 
Само за година от своето създаване, RADIOCAST се превърна от нова дигитална платформа в любимото онлайн пространство за висококачествено аудио- и видеосъдържание, с над 150 епизода. Подобно на платформата за аудиокниги и RADIOCAST привлича модерни и динамично живеещи хора, които слушат аудио съдържание в движение - във фитнеса, в метрото, на разходка в парка, като това се превръща в набиращ популярност тренд за консумация на информация и култура.
 
С над 260 000 гледания и слушания, над 2000 абонати, висока гледаемост на в TikTok и Instagram Reels, RADIOCAST отбелязва рекорд по популярност и то само за първите 12 месеца от своето създаване. Платформата представя нестандартен микс от популярни водещи, известни гости и вдъхновяващи теми. 
 
Интервюта в RADIOCAST са давали световни знаменитости, като Сам Райдър, Айвън Мууди от Five Finger Death Punch, Godsmack, Рони Ромеро и Джони Джиоели, Стийв Вай. Много реакции и коментари събраха и епизодите с обичаните български звезди: Иво Аръков, Графа, Белослава, Мария Илиева, Алекс Алексиев, Поли Генова, Михаела Филева, Дара, Дара Екимова, легендарните Кирил Маричков и Иван Лечев, Катерина Евро, новият български секссимвол Даниел Върбанов, Елен Колева, бизнесменът Даниел Бачорски и неговата съпруга, ултрамаратонецът Краси Георгиев, и инфлуенсърите Цуро, ЕВА, Ей Бо, Стефан Попов-Чефо, Флора Стратиева, Изи Овчарова и още много други актуални личности.
 
Силата на RADIOCAST е не само в популярните гости, но и в авторитетните водещи. Емблематичният глас от ефира на Z-Rock, Елена Розберг е част от RADIOCAST от самото му създаване на култовата дата 22.02.2022. Нейни епизоди бяха нееднократно цитирани от световната медия за рок новини Blabbermouth. В екипа на RADIOCAST влизат още: DIA - самобитен творец и радиоводещ в ефира на Радио Fresh!, Кристина Цветкова - журналист и фотограф, която ни срещна с най-изтъкнатите визуални корифеи, както и със самия Васил Попов, един от най-рейтинговите автори на Storytel. Част от екипа е и актрисата и Fresh! водеща Рая Белева, която беше екранен партньор в последната роля на легендарния Тодор Колев в сериала "Сутрешен блок". Водещ в RADIOCAST е и дигиталният продуцент Петко Кралев, който е и основен двигател на проекта.
 
RADIOCAST е винаги близо до своите потребители: в YouTube, Spotify, Instagram, Facebook, Apple Podcasts, TikTok и вече и в платформата на Storytel.
 
RADIOCAST e част от "Фреш Радио Груп", която менажира четири от най-силните музикални радиостанции на пазара в България. Програмното съдържание на Радио Fresh!, Радио FM+, Z-Rock, Melody и КласикА се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи.

Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024


flash