Måneskin подгряват за новото си турне с атрактивен трейлър

Италианската рок банда Måneskin продължава стремглавия си поход по света! 

RUSH! World Tour ще стартира от Северна Америка, за да стигне до Южна Америка, Япония, Европа, Обединеното кралство и Ирландия. Италианците за първи път ще стъпят и в Австралия през есента и зимата на 2023 г., за да покажат и от другата страна на земното кълбо шумния си сет и феноменалните си изпълнения на живо. 

Сега Дамиано Давид и компания подпалиха очакващите ги фенове с ударен трейлър, който разкрива кадри от сензационното шоу, което правят италианците.

Миналата година групата започна първото си турне от САЩ, което бе разпродадено, а италианците станаха първата група от Апенините с номинация за Грами. Сега Måneskin ще завоюват сцените на водещите арени в САЩ и Канада, включително и в историческата "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.
 
След невероятно посрещане в Южна Америка през 2022 г., Måneskin ще се завърнат и там по-късно през тази година, с дати в  Аржентина, Бразилия, Чили и Колумбия за първи път. В Япония, където групата остави своя отпечатък през 2022 г. с невероятно ексклузивно шоу и изключителен сет на Summer Sonic,  ще се завърне на още по-големи арени. Рок сензациите също ще си проправят път до Австралия за първи път за концерти в Бризбейн, Сидни, Мелбърн и Аделаида. Турнето има дати в Германия и Франция, както и в Обединеното кралство и Ирландия, като групата ще посети Манчестър и Дъблин за първи път.
 
Естествено, преди да тръгне на път с RUSH!, групата ще изнесе 5 специални концерта на стадиони в родната си Италия, като вече са продали повече от 220 000 продадени билета. Успоредно с турнето, Måneskin ще се отбият на фестивалите Glastonbury и Primavera Sound през лятото. 
 
Турнето The RUSH! следва излизането на едноименния нов албум на групата през януари 2023 г. Записът стана  #1 в 15 държави и Топ 5 в 20 държави, събирайки над 800 милиона стрийма, за да се прибавят към колосалните над 7,3 милиарди глобални стрийма на бандата. 

Свързани новини

Най-горещата басистка застава зад пулта

29.02.2024

Чуй най-новото от Måneskin

01.09.2023

Наближават MTV VMA 2023

24.08.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

16.01.2023

Музикалните премиери, които очакваме

12.01.2023


flash