"Вярваш или не" с DIA: Кои са най-големите мечти на трио "Hypnotic"

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA честитим на всички новата година заедно с трио "Hypnotic". Какво по-хубаво начало на годината, освен с три дами, които преобръщат представите за класическа музика?
 
 
Мария Новева, Бистра Копринкова и Марина Хинова са българският кросоувър феномен, покорил редица сцени и сърца както у нас, така и по света. Фен на струнното трио се оказва самият Дейв Кътч. Популярният саунд инженер от легендарното Mastering Palace Studio в Ню Йорк, работил с едни от най-големите имена в световната музикална индустрия и мастерирал едни от най-добрите проекти в музиката с 5 награди и 32 номинации за "Грами", пише лично до дамите, за да им сподели, че иска да работи с тях, защото музиката им звучи феноменално.
 
 
За какво мечтаят момичетата от трио "Hypnotic", кои са най-съкровените им желания за новата година и как дори и най-странните фенове помагат по пътя към световната кариера – отговорите на тези и много други въпроси ще разберете в студиото на Radiocast. Гледайте и слушайте новия епизод на подкаста "Вярваш или не" в каналите ни – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.

Свързани новини

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024

Карин Околие в Radiocast

14.02.2024


flash