Търси в сайта...

Явор Велчев-Яви във "Вярваш или не" с DIA: Как да се държим на първа среща?

Новият епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA поставя темата за поведението на първа среща и какво никога не бива да правим в този така важен момент от нашия живот. Понякога първите срещи се оказват нашият малък ад, но има как да се справим във всяка ситуация.
 
 
Явор Велчев-Яви застана на масата на откровеността в студиото на RADIOCAST, за да разнищи въпроса какво никога не би трябвало да се случва между двама души в техните първи часове насаме заедно и... какво никога не бива да хапваме преди този момент, за да не се окаже срещата вълнуваща, но в негативен аспект и по-скоро само за единия човек.
 
Музикантът, някога покорявал женските сърца, днес е строго моногамен, защото вече до него е жената на сърцето му – певицата Веси Бонева. В студиото Яви сподели подробности за съвместния им живот, както и как се е променил той след появата на детето им.
 
 
Гледайте и слушайте новия епизод на подкаста "Вярваш или не", в който романтиката и реалността вървят ръка за ръка, единствено в каналите на RADIOCAST – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts. Чакаме се там.

Свързани новини

Георги Иванов в Radiocast

27.01.2023

Красимира Хаджииванова в Radiocast

24.01.2023

Николай Маджаров в Radiocast

20.01.2023

Росен Янчев в Radiocast

18.01.2023

Димитър Косев в Radiocast

11.01.2023


flash