"А едно време какво беше морето...": Капитана и Бай Тъньо във "Вярваш или не" с DIA

Винаги е подходящо време за двама мъже в подкаста "Вярваш или не" с DIA. Този път обаче в студиото влизат уникални представители на силния пол: Димитър Иванов – Капитана и Бай Тъньо – верен спътник, другар и духовен учител... Но не точно от тези, които познаваме до този момент.
 
 
 
Димитър практикува едно изключително сложно и почти недостижимо изкуство – вентрология, или иначе казано – умението да говориш, без дори да си помръднеш устните. "Оказа се изключително трудно да боравиш по този начин с нашия език. С езици, подобни на английски, не е толкова сложно, но българският определено се оказа доста висока топка", споделя първият вентролог у нас Димитър в студиото на Radiocast. Пред DIA той разказа още, че годините упорита работа и репетиции са разковничето за съвършенството в това изкуство.
 
В студиото обаче Димитър не беше сам, а със своя приятел Бай Тъньо, с когото покоряват малки и големи сцени у нас – любимият персонаж на стотици хора. В социалните мрежи Бай Тъньо е истинска звезда, която всички обожават и чиито видеа гледат хиляди пъти.
 
 
Смятаме да спрем с разказа, защото каквото и да кажем, ще бъде малко, затова се насладете на един епизод на "Вярваш или не", в който се говори за изкуство, пътешествия и... "А едно време какво беше морето..." 
 
Ако и вие сте се запътили точно към черноморието или просто към ново приключение, бъдете сигурни, че с леденото кафе "Cafemio" се пътува най-свежо. Лято е! Смело напред с любимото ароматно "Cafemio" и новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA.

Свързани новини

RADIOCAST с над 1000 абонати!

17.08.2022

People of Sofia в "Непознатият подкаст"

15.08.2022

Панайот Панайотов в Radiocast

11.08.2022

Елена Роберг представя: Айвън Мууди

09.08.2022

"Здрасти, хора, лелчи here!"

05.08.2022


flash