История за успеха: Графа в новия епизод на "Вярваш или не" с DIA

Тази седмица в новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA на горещия стол сяда певецът, когото всички в България обожават – Влади Ампов-Графа. 
 
Само преди месец той се завърна от пътешествие-мечта – концерт на любимата си група Coldplay в Доминикана. Първо в Radiocast ще видите и ексклузивно видео от събитието.
 
 
В откровен разговор Графа сподели какво е чувството да застанеш от другата страна на сцената, като фен на една от най-популярните музикални банди в момента, както и каква е тайната благодарение на която се печелят най-верните фенове.
 
"Колкото си по-истински, толкова по-добре те приемат хората. Когато стане гаф на сцената - да, случва се и на най-добрите - признай на феновете си и продължи напред, точно както направиха и Coldplay в Доминикана", с нескрито вълнение разказа Графа.
 
 
Каква е неговата лична история за успеха и как един Tрабант се превръща в символ на нестихващото желание на един артист за развитие? Отговорите – единствено в каналите на Radiocast в YouTube, Spotify и Apple Podcasts. Очакваме те там!

Свързани новини

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024

Карин Околие в Radiocast

14.02.2024


flash