Русковец СПА & СКИ Резорт - всичко за вашето щастливо лято

Обичате планината и търсите лековити минерални води. Семейството е най-важното за вас и желаете пълноценна почивка. Спортът е начин на живот за Вас, а пътуването- любимо занимание. Русковец СПА & СКИ Резорт е вашето място. 

В комплекс Русковец в Добринище ще откриете търсения комфорт и спокойствие - един истински оазис в Пирин планина. На разположение на гостите са просторни семейни вили със собствен двор, едноспални и двуспални апартаменти, паркинги, зеленина и чист въздух. Освен това: ресторанти с европейско и италианско меню и незабравими  тематични вечери в празнични дни.

Спа център е с покрит вътрешен басейн с детска зона, външни джакузита, сауна, парна баня, просторна тераса с изглед към Пирин. СПА менюто е създадено с професионализъм и  включва разнообразие от терапии и масажи.

В нашия фокус са децата. Семействата могат да се възползват от услугите на целодневен, безплатен  Детски клуб. Всички типове настаняване включват: отделно разположена дневна с кухненски бокс, прибори и чинии, чаши, трапезария и удобни дивани. Голямо предимство на комплекса  е пространството, достъпната околна среда, подходяща за придвижване с детски колички, широките асансьори и коридори, добрата шумоизолацията и удобните легла с най-висок клас матраци.

В Добринище децата могат да карат на воля колело и да си играят в сенчест парк с детски площадки. Обичащите планината, могат да тръгнат по по-леки или по-трудни маршрути в Пирин - да се качат до хижа Безбог  с лифт, да отидат до живописен  манастир в околностите на градчето,  над Банско да прегърнат свещеното дърво Байкушевата мура, да си организират пикник и да ловят риба. В Добринище има и минерален плаж.

Банско се намира само на  6 километра. В близост са известната църква в с. Добърско, Парка за танцуващи мечки в Белица, дестинацията за конна езда в село Бачево. Интересни са екскурзиите до малките планински села в района на Гоце Делчев: Лещен, Ковачевица, Делчево, Омая, Долен, Тешево, отличаващи се със забележителна архитектура. Разстоянието до тях е от 45 до 60км.

Летният културен календар на дестинацията Банско  е изключително богат. Театрални празници, фестивал на планинското кино под звездите, турнета на Бг- звезди, международен фестивал на камерната музика, международен джаз фестивал, оперен фестивал,  фестивал на балканската музика и др.

Подробности за всичко това можете да откриете на www.ruskovets.com и на страницата на комплекса във Фейсбук.


Свързани новини

Друго си е работата в екип

25.04.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Театралната постановка за сефте у нас

24.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

"Драконите" летят по-високо от всякога

23.04.2024


flash