Осемте най-гледани реклами в YouTube през 2012г.

Рекламите са били винаги забавни и приятни за гледане, а понякога трябва да признаем – и доста куриозни. Сред изобилитето на рекламни клипове в YouTube има някои, които наистина ще ви харесат, и тъй като 2012 година е към края си, е време да разгледаме най-популярните реклами в YouTube през тази година, пише digital.bg

Това беше силна година за спортни и автомобилни реклами. Най-гледана беше  търговската реклама на Nike с участието на някои от най-големите футболни звезди в света които се изправят срещу огромна тълпа на неизвестни играчи, а Volkswagen продължиха успешната си серия на Star Wars-тематични реклами.

От Mashable ни представят най-забавните и най-гледаните реклами в YouTube. 

1. My Time is Now (Nike)

Вторoто най-голямото спортно събитие на годината след Олимпиадата беше футболното първенство Евро 2012, което обяснява защо тази реклама е най-гледана. Рекламата е изпълнена с големи футболни звезди като Роналдо, Иниеста, Рибери или Неймар, които са предизвикани от група неизвестни играчи, които нахлуват на стадиона в средата на мач между Франция и Холандия.

2. The Bark Side (Volkswagen)

Как ще звучи имперския марш от сагата „Междузвездни войни“, ако група кучета го изпълнява? Отговорът е в това видео.

3. The Next Big Thing is Already Here (Samsung)

Samsung представи „Следващото голямо нещо е вече тук“. Тази хитроумна реклама е част от серия иновативни и саркастични реклами, които си правят шега с iPhone 5.

4.  The Dog Strikes Back (Volkswagen)

Volkswagen и „Кучето отвръща на удара“ е историята на куче, което иска да отслабне. То спортува, докато влезе във форма, и накрая докато гони кола на улицата, едно същество от междугалактическата сага “Междузвездни войни“ се присмива, че е по-смешно и от Дарт Вейдър. Черният джедай е наблизо и това не му харесва.

5.  Cristiano Ronaldo vs. Rafael Nadal (Nike)

Кристиано Роналдо е срещу Рафаел Надал с помощта на Nike. Рекламата е чудесна. Истинско удоволствие е да се гледат усилията на две от най-големите спортни звезди в света да се победят на тенис мач. И накрая все пак Кристиано Роналдо побеждава тенис аса Рафа Надал без дори да използва ракета.

6. Make it with a Fireman (Sauza Tequila)

„Направете го с пожарникар“ е закачка от романтичните срещи на фона на приготвянето на коктейл с текила Sauza. В рекламата, един пожарникар демонстрира как дамите „в нужда“ могат да си приготвят едно питие, което „да угаси огъня“.

7.  Charlie Sheen House Arrest (Fiat)

В този забавен клип домашният арест на Чарли Шийн се превръща в истинска наслада с помощта на Fiat.

8. GoPro HERO3: Black Edition (GoPro)

GoPro представиха новата си камера, Hero3, с тази спираща дъха реклама, която започва с прекрасна панорамна гледка към планини, плажове и градове. След това се натрупва ефектен материал, заснет от скиори, сърфисти и любителите на кану-каяк.

 


Свързани новини



flash