Снуп Дог иска да инвестира в "Селтик"

Снуп Дог е хвърлил око на шотландския футболен отбор "Селтик" и споделя, че би похарчил известна сума пари, за да инвестира в тях, предаде dnevnik.bg.

41-годишният изпълнител освен с музиката си е известен и със страстта си към спорта, както и към леките наркотици. След като гледа героичната победа на "Селтик" над "Барселона" с 2-1 в мач от "Шампионската лига", явно е решил да разшири кръга от страсти. 
 
"Имам голям интерес към футбола. Не е новост хип-хоп звезди да инвестират в спортни отбори, но е новост за хип-хоп звездите да инвестират във футболни отбори", споделя Снуп Дог в неделния брой на шотландския ежедневник "Дейли рекорд". 
 
"Не успях да хвана целия мач с "Барселона", но гледах основните моменти. Знам, че "Барселона" са голяма работа, а това показва, че "Селтик" също са голяма работа", допълва звездата. 
Снуп Дог коментира още, че му е направило впечатление колко запалени са почитателите на тима. Той допълва, че би могъл да инвестира, ако някой от борда има желание да продава. 
 
"Не съм мислил колко точно. Нямам нужда да управлявам футболен отбор, но искам достатъчен процент, така че да съм в борда и да мога да бъда чут", казва рапърът и допълва: "Искам да вкарам малко от Снуп в нещата."
 
 
Изпълнителят разказва още, че с бившия английски капитан Дейвид Бекъм, който сега играе за "Лос Анджелис Галакси", се познават добре и споделят мнения за футбола. Освен това Дог го е канил да се появи и в неговата онлайн видео поредица Hoops.
 
Иначе любимият футболист на Снуп Дог е гръцкият национал Гиоргиос Самарас, когото той описва като "истински атлет", който би могъл да отведе скромния "Селтик" далеч в Европа..

Свързани новини

Snoop Lion пусна видеото към "La La La"

01.11.2012

Музикалната индустрия не е в упадък

27.09.2012

Snoop Dogg иска само трева и жени

06.08.2012

Снууп Дог става Снууп Лайън

01.08.2012

Забрана за Снуп Дог да влиза в Норвегия

30.07.2012


flash