Авторски вербатим спектакъл на “Студио за документален театър ВОКС ПОПУЛИ“

„Невидими” №1 е първо представление  от едноименната  тематична поредица документални представления  - в нея на фокуса на артистичното любопитство са  маргинални, малцинствени и пренебрегнати обществени групи и техните проблеми.

Представяйки различни „гледни точки“ през съдбата на няколко „документални“ герои с двигателни увреждания, екипът на  ВОКС ПОПУЛИ прави  задълбочено изследване на темите за изолацията, движението  и силата на духа.

Уникалният “вербатим“ метод  дава възможност на актьорите максимално достоверно да представят разказите на реалните хора, а на публиката – да усети  енергията на прототипите и да бъде ангажирана на по-дълбоко емоционално ниво.

След първото и последното изиграване на „Невидими” №1 провеждаме дебати с представители на институции, граждански организации и засегнати страни, чиято цел е да даде принос за решаването на конкретни проблеми, повдигнати в представлението.

 

„Невидими“ №1 ще се играе  само на:

21.06 (четвъртък) от 19.00 часа (следва  дебат)

22.06 (петък) от 19.00 часа

27.06 (сряда) от 19.00 часа

28.06 (четвъртък) от 17.00 часа

29.06 (петък) от 19.00 часа (следва дебат)

Център за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов“, София,

 ул. Любен Каравелов“ 15

билети 6/8 лева.

Режисура: Неда Соколовска,

Сценография : Деница Аргиропулос,

Хореография: Garage Collective

 Участват: Юлиян Боянов, Йонко Димитров, Диана Енчева, Деница Петкова и Антония Търпова.. Със специалното участие на Велислав Велчев

Сценография : Деница Аргиропулос,

Хореография: Garage Collective

 Участват: Юлиян Боянов, Йонко Димитров, Диана Енчева, Деница Петкова и Антония Търпова.. Със специалното участие на Велислав Велчев



flash