Чарли Шийн публикува погрешка телефонния си номер в "Туитър"

Чарли Шийн публикува телефонния си номер погрешка в "Туитър" вместо да го изпрати като лично съобщение на Джъстин Бийбър, съобщи в. "Ню Йорк пост", цитиран от dnevnik.bg

Бившата звезда на "Двама мъже и половина" е вечерял с приятели в ресторант в Лас Вегас, когато в "Туитър" е написал до поп идола "310-954-7277 Call me bro. C". Но вместо като лично съобщение, текстът е бил публикуван като статус и веднага номерът е бил видян от потребителите на микро блога, следящи Чарли Шийн и надхвърлящи пет милиона.

Статусът е бил изтрит след минути, но въпреки това актьорът е получил над 1800 смс-а и множество обаждания. Той е отговорил на някои от тях със "Свързахте се с пицарията на Рей" преди да изключи телефона си.

В момента Чарли Шийн работи по сериала Anger Management, в който ще играе психиатър, лекуващ пациентите си чрез нетрадиционни методи.

Емилио Естевес, брат на Шийн и също актьор, каза неотдавна пред Huffington Post, че брат му вече стои далеч от алкохола и наркотиците, и е изцяло съсредоточен върху завръщането си на малкия екран.

В скорошно участие в шоуто на Джей Лено актьорът призна, че по-рано тази година е казал "някои странни неща" и е бил с право уволнен от "Двама мъже и половина".


Свързани новини

Гага искала Чарли Шийн във видеоклип

18.01.2013

Чарли Шийн дарил 75 000 долара

12.12.2012

Нови 90 епизода от "Психотерапия"

30.08.2012

Ева Лонгория в "Психаротерапия"?

27.08.2012

Шийн иска да е жури в American Idol

19.07.2012


flash