Най-проклетите знаменитости

Звездите от шоубизнеса са известни с таланта и чара си, но понякога и с ужасния си нрав. Някои холивудски красавици са истински кошмар за режисьорите и колегите си.

Попдивата Кейти Пери не крие презрението към колегите си, които използват религиозни сюжети в своите песни и клипове. Тя злословела най-вече срещу Мадона заради песента й "Като молитва" и срещу Лейди Гага заради композициите "Алехандро" и "Джизъс". "Да използваш религията, за да забавляваш околните е като да разказваш тъпи вицове", казва Кейти.

"Отчаяната съпруга" Тери Хачър е известна с това, че когато уговаря участието си във филм или сериал, винаги гледа да договори най-изгодните условия за себе си, без да се съобразява с колегите си. Това й спечелило прякора Грабливата птица.

Сексапилната Анджелина Джоли се оказва разбивачка не само на мъжки сърца, но и на семейства. Тя си създаде тази репутация, след като отмъкна Брад Пит от Дженифър Анистън и го накара да припознае трите й осиновени деца.

Топманекенката Наоми Кембъл е известна с неконтролируемия си гняв, който неведнъж й е създавал неприятности със закона. Тя беше осъждана два пъти за физически нападения над камериерка и полицай.

Миловиднага Дженифър Лопес крие ужасен характер. Говори се, че звездата се държала с помощниците си като с роби. Ако стоката в магазина не й харесвала, карали продавачите да вадят всичко от склада, а в хотелите искала смяна на декора, ако не й допадал.

Също толкова проклета е и "хубавата жена" Джулия Робъртс. Тя е капризна, избухлива, ревнива към колежките си и надменна спрямо журналистите. Тези непознати страни на "хубавата жена" Рупърт Еверет описва в книга, публикувана през 2006 г.


Свързани новини

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Турнето на Мадона е най-доходоносното

17.12.2012

Бритни е най-високоплатената певица

13.12.2012

Адел с номинация за Оскар

12.12.2012


flash