Рап групата на Тупак Шакур изпушила праха му

Членовете на групата Outlawz, основана от покойния рап изпълнител Тупак Шакур, признаха, че са изпушили праха на рапъра, съобщи сайтът NME.com.

В интервю за Vlad TV Young Noble и EDI Mean разкриват, че са изпушили праха на покойната рап звезда по време на мемориал на плажа.

2Pac беше прострелян и убит в Лас Вегас през 1996 г. и според членовете на групата в текста на една от своите песни - Black Jesus, той посочва като свое последно желание именно това да бъде изпушен прахът му.

Young Noble казва, че е бил направен малък мемориал на плажа с майката и семейството на покойника. Там са били донесени и много обичани от изпълнителя неща - трева, пилешки крилца и портокалова сода. "Пак обичаше такива неща, така че направихме наше собствено сбогуване с него", казва още приятелят му.

След това EDI Mean добавя, че идеята да пушат от праха на Шакур била негова и му хрумнала, докато слушал парчето Black Jesus, в чийто текст се споменава подобно последно желание ("Last wishes, niggas smoke my ashes" - бел.ред.). "Това бе негово желание. Не знам доколко е бил сериозен, но ние го приехме сериозно", цитира още изданието.

По-рано тази година екипът зад предстоящия биографичен филм за Тупак Шакур, озаглавен Tupac, прикани няколко водещи актьори да се включат във видео прослушванията за филма.

Режисьор на филма ще бъде Антоан Фукуа, а продуцентът Дейвид Робинсън казва, че за ролята на певеца търсят някого с точна смесица от суров чар и харизма, който да е способен да се отдаде с цялото си сърце на превъплъщението, пише още NME.com.

дневник.бг



flash