Най-проспериращите - най-малко надарени

Най-проспериращите нации са с малки пениси, твърди финландският учен Тату Уестлинг, цитиран от Yahoo news.

Изследоватeлят от Хелизниския университет и специалист по икономически анализи си задал щекотливия въпрос има ли връзка между големината на мъжките полови атрибути и брутния вътрешен продукт на една нация.

В обширната си студия "Мъжкият орган и икономическият растеж: Размерът има значение" Уестлинг установил, че когато при една нация средностатистическата дължина на половия орган надвишава 16 сантиметра, за нея започват икономическите проблеми. Същото явление се наблюдава и при държавите, чиито представители са със съвсем малки членове - под 12 сантиметра.

Най-проспериращите са икономиките, задвижвани от граждани с размер на мъжествеността им 13,5 сантиметра. Научната икономическа общност доста предпазливо посрещна резултатите, обявени от финландския изследовател. Неговият статистически анализ се основава на данни, чиято стойност е доста спорна.

Уестлинг използвал станалата известна напоследък "световна карта на пениса", публикувана в сайта EveryOneWeb. А тя е твърде спорна, тъй като повечето от данните за нея са взети от хора, които сами са обявили размерите си. А известен факт е, че 90 на сто от мъжете на планетата са склонни към значителни преувеличения в тази насока.

Но някои специалисти са склонни да вземат насериозно резултатите, получени от Тату Уестлинг. Според социални психолози хората с малки членове, поради сексуалната си фрустрация, са по-склонни да работят неуморно, за да спечелят повече пари и да компенсират с други средства своята сексуална нищета.

actualno.com



flash