Билд: Златни пясъци - купон, купон, купон!

Купон, купон, купон! Българските Златни пясъци по известни като "Балерман на Балканите"и са  изключително любим на германските летовници. Те са привлечени от големите дискотеки и евтина бира, пише "Билд".

Черно море също има своята партизона – това е Златни пясъци в България. Прекарвате деня в безделие край басейни и море, а вечерта се потапяте в нощния живот на курорта и град Варна, пише още изданието.
"Билд" заедно със сайта Lifestyle-Portal zehn.de направиха класация на най-горещите плажни точки в Европа, където купонът привлича младите. Българският черноморски курорт Златни пясъци със своя красив плаж се превръща в прекрасна дискотека на открито и място за забавление на хиляди млади европейци. Той достойно защитава нашата страна, нареждайки се до такива дестинации като турския Бодрум, гръцкия Миконос, хърватското и черногорско адриатическо крайбрежие, както и испанските Майорка и Ибиса.

Нашият курорт за пръв път е включен в Топ 10, но експертката Керстин Котлар от сайта Lifestyle-Portal zehn.de е категорична: "Плажовете на Югоизточна Европа са новият Балерман".



flash