Ким Кардашян обвини музиканти в кражба на бюста й

Нашумялата актриса и фотомоделка от арменски произход Ким Кардашян възнамерява да съди музикантите Теръс Мартин и Деви Дев затова, че са отвлекли бюста й и без нейно разрешение са го лепнали на корицата на новия си албум The Sex Ep.

На корицата наистина се вижда снимка на жена от брадичката надолу, но според познавачите, които следят развитието на скандала, по фотографията е трудно да се каже на кого е бюстът, твърди електронното издание NEWSru Israel, което се позовава на сайта SheKnows. Ким Крадяшн обаче твърди, че може да разпознае бюста си при всякакви обстоятелства, дори след старателна графична обработка на снимката. Според нея на корицата на албума се оказала снимка от нейната "гола" фото сесия за сп. W Magazine.

В писма до "похитителите" адвокатите на Кардашян пишат: "Дори и не може да си представим защо смятате, че може да използвате фотографията без съответното разрешение". Защитните на хайлайфската знаменитост настояват музикантите да сменят корицата на албума си и да се откажат от "похитения" бюст. Коментирайки ситуацията, певицата Деви Дев заяви: "Изобщо не сме предполагали, че това е нейният бюст, защото не могат да разпозная Ким по циците". Междудругто наскоро Ким се сгоди с баскетболиста Крис Хъмфрис от "Ню Джърси нетс".



flash