NESCAFÉ® 3in1 3-атлон покори Боровец

Лошото време в събота и мъглата, която забули Рила планина, не попречиха на близо 100 души да се запишат за участие във второто издание на NESCAFÉ® 3in1 3-атлон 2011.

Зимното състезание за аматьори се състоя на учебния плац в Боровец на 19 февруари и даде на гостите на курорта 4 часа смях и зрелища.  NESCAFÉ® 3in1 3-атлон e единственото по рода си състезание за зимни спортове.  Фенове на снега и забавлението от всички възрасти штурмуваха 3-те основни дисциплини на триатлона – "Спускане с лопатка и целене на мишена", "Спускане с найлон" и "Надпревара със зимни колелета".

Никола Григоров, Атанас Тимев и Иван Радойков, съумяха да се преборят за титлата "Крал на пистата" и да грабнат неочаквано прималивите награди от 200 лв.,  съчетани с изненади от NESCAFÉ® 3in1, Boardshop и DRAG.

Със чисто нов сноуборд от пистата на Боровец и допълнителни награди си тръгнаха и класиралите се на второ място – Кирил Попов в  "Спускане с лопатка и целене на мишена", Светослав Попов в "Спускане с найлон" и Цветелин Николов в "Надпревара със зимни колелета".

Последното издание за тази година на NESCAFÉ® 3in1 3-атлон ще се проведе на 19 март 2011 г. на пистата пред хижа Алеко на Витоша. Именно тук, преди 2 години се проведе и първото в България състезание за снежни аматьори.

Вижте снимки от събитието



flash