Сексът преди кафе е по-полезен

Сутрешният секс е неколкократно по-полезен и за мъжете и за жените. Това показват резултатите от изследване извършено във Великобритания.

Все още не сте си "отворили очите", излежавате се заедно в леглото и до ставането остава още половин час.... Използвайте това време за фантастичен сутрешен секс. Подобно начало на деня предлага множество положителни ефекти, които ще почувствате през целия ден, казва Деби Хербеник, авторката на книгата "Защото ми харесва".

Сутрешният секс в полусънно състояние ще ви събуди и ще започне излъчването на окситоцин. Това е химикалът, който подобрява настроението ви, оптимизма... а също така подобрява имунитета и подтиква производството на антитела, които ви защитават от инфекции. "Оргазмът също ще увеличи нивото на естроген, който е важен за вида на кожата ви, косата и ноктите. След сутрешния секс ще бъдете не само по-красиви, но и по-щастливи", казва Хербеник. Според Джейн Грин сутрешният секс е удобен, защото нямате много време за секс. "Няколко минути след събуждане са идеални за бърз секс. Докато спите хормоните се събират и при мъжете и при жените, така че физическата чувствителност е по-висока. Освен това не разполагате с много време и ще имате приятно усещане от набързо полученото удоволствие и адреналин.", обяснява още тя. Така че на бързо си измийте зъбите и обратно в леглото!

БГНЕС



flash