Дженифър Анистън бясна на заместника на Доналд Тръмп

Една от големите теми в последните седмици в САЩ са предстоящите президентски избори през ноември. Едно изказване на сенатор Джей Ди Ванс, когото Доналд Тръмп посочи за своя дясна ръка в президентската надпревара, определено разгневи Дженифър Анистън.

Звездата от сериала  "Приятели" е шокирана от възможността сенатор Джей Ди Ванс да стане следващия вицепрезидент на САЩ, заради негов коментар от миналото.

В интервю за Fox News от 2021 година той казва, че Съединените щати се управляват от "купчина бездетни жени с котки, които са нещастни в своите собствените животи и изборите, които са направили, и затова искат да направят останалата част от страната нещастна."  И добавя: "Това е просто факт – погледнете Камала Харис, Пийт Бутиджидж – цялото бъдеще на демократите се контролира от хора без деца. И как има смисъл, че сме предали страната си на хора, които всъщност нямат пряк интерес в нея?"

Бившата съпруга на Брат Пит сподели скрийншот със стори на 39-годишният Ванс в Instagram и написа: "Наистина не мога да повярвам, че това идва от потенциален вицепрезидент на Съединените щати."

Преди няколко години 55-годишната Дженифър Анистън разкри, че е правила многобройни опити да забременее, включително и чрез ин витро, а сега се обърна директно към Ванс в социалните мрежи:

"Всичко, което мога да кажа, е… г-н Ванс, моля се дъщеря ви да има късмета да има собствени деца един ден", написа актрисата в Instagram. "Надявам се, че няма да й се наложи да се обърне към инвитро оплождане като втора възможност. Защото се опитваш да ѝ отнемеш и това."

А нейното послание към жените е следното: "Ние сме завършени със или без партньор, със или без дете. Ние сами решаваме кое е красиво, когато става дума за телата ни. Това решение е наше и само наше. Нека вземем това решение за себе си и за тези, които гледат на нас като пример. Не е нужно да сме женени или майки, за да бъдем пълноценни. Ние определяме собственото си "и заживели щастливо".


Свързани новини

На 53 Дженифър Анистън вече не крие нищо

10.11.2022

Дженифър Анистън ще играе президент гей

22.05.2018


flash