Потвърдено: Лейди Гага и Майкъл Полански са сгодени

Лейди Гага разкри по време на откриването на Олимпийските игри в Париж, че с дългогодишния ѝ приятел, предприемач и технологичен инвеститор Майкъл Полански, са сгодени.

"Моят годеник, Майкъл", нарича 38-годишната певица Полански небрежно в клип, който френският министър-председател Габриел Атал публикува в TikTok в неделя вечер. Премиерът Атъл не споменава очевидния годеж на двойката в TikTok, като вместо това се фокусира върху впечатляващото изпълнение на поп звездата в петък вечер в Париж: "Благодаря на Лейди Гага за зашеметяващото изпълнение на церемонията по откриването на Летните олимпийски. Беше спиращо дъха", написа той.  

Гага и Полански се срещат публично от началото на 2020 г., когато бяха заснети от папараци да се целуват на новогодишно парти в Лас Вегас. Тя разкри за връзката им в Instagram с публикация през февруари тази година. В интервю няколко месеца по-късно тя нарече Полански "любовта на живота ми". 

Преди Майкъл Гага беше сгодена за Кристиан Карино. Но те се разделиха в началото на 2019 г. след две години заедно.

Стефани Джерманота, както е истинското име на певицата, и Майкъл Полански споделят една страст към благотворителната дейност. Те са работили заедно за набиране на средства за различни каузи.

Докато беше във Франция, изпълнителката изненада парижките си фенове с тийзър на музика от предстоящия си, дългоочакван седми студиен албум. Тийзър от LG7 беше пуснат на улицата от покрива на автомобил, докато Гага размахваше юмрук, а зрителите крещяха. В един момент тя изскочи от колата, за да се присъедини към скандирането на тълпата на песента ѝ “Роди се звезда“. 

"Толкова съм трогната от френските си фенове тази седмица", написа тя в Instagram. 

LG7 ще бъде продължение на оглавилия класацията на Billboard 200 през 2020 г. албум Chromatica, който беше шестият албум на Гага, дебютирал под номер 1. 


Свързани новини

Семейството на Лейди Гага се увеличи

29.08.2024

Лейди Гага и Бруно Марс в стил 70-те

16.08.2024

Лейди Гага с кабаретно изпълнение

29.07.2024

Лейди Гага работи върху нова музика

24.07.2024

Бременна ли е Лейди Гага?

06.06.2024


flash