Ая Накамура пусна изненадващ сингъл и видео - "Hypé"

Наскоро коронована за "Жена изпълнител на годината" на France Music Awards 2024, френско-малийската рекордьорка Ая Накамура издава нов изненадващ сингъл и видео за "Hypé" с участието на нигерийската суперзвезда Айра Стар. 
 
Натрупвайки повече от 20 милиона месечни слушатели и повече от 50 милиона фенове в социалните мрежи, този културен обмен между две от най-изтъкнати изпълнителки от тяхното поколение - Ая и Айра, правят най-амбициозния видеоклип, който е заснет в Лагос и режисиран от Янис Шалаб. Вълнуваща комбинация от карибски зук и нигерийска поп музика!
 
 
Ая Накамура завърши успешно 2023 г., като най-стриймваната жена за годината в Spotify France, а също така бе коронясана като най-стриймвана жена изпълнител за последните 15 години от създаването на платформата. По-рано същата година тя издаде четвъртия си албум DNK, с хит синглите "Baby" (диамантено сертифициран във Франция) и "T’as Peur feat. Myke Towers" (платиненo сертифициран в Испания).
 
Тя се завърна на сцената, като разпродаде три концерта в Париж в ACCOR Arena за по-малко от 2 часа, била е хедлайнер на най-големите фестивали в цяла Европа (Lollapalooza Paris, Les Ardentes Белгия, Paleo Switzerland…), докато има изпълнения за първи път в Лондон (OVO Wembley Арена), Antilles Stadiums и в Африка в Конго, Кот д'Ивоар, за да закрие турнето с Мали, където е родена.
 
През февруари 2024 г. тя затвърди статута си на "Кралица на Франция", спечелвайки музикалните награди на Франция за изпълнителка на годината, като същевременно издаде изненадващ сингъл, вдъхновен от зук жанра, дълбоко вкоренен във френското западноиндийско звучене: "Hypé". Виждайки изпълнение на живо на тази песен в социалните мрежи, Айра Стар се свърза с Ая и бързо се насочват към международна версия на сингъла. Тъй като все още не беше публикувано официално видео, Ая отлетя чак до Лагос, Нигерия, за да заснемат двете заедно това завладяващо видео.
 

Свързани новини

Новата музика тази седмица

01.06.2021

Aya Nakamura се завръща с "Jolie Nana"

23.07.2020

Aya Nakamura и Maluma заедно в "Djadja"

17.06.2020

Aya Nakamura - "Soldat"

24.09.2019

Aya Nakamura - "Pookie"

14.05.2019


flash