Aya Nakamura с нов хитов сингъл - "Pookie" (видео)

Aya Nakamura не е казала последната си дума. След като покори целия свят с танцувалния си сингъл "Djadja", френско-малийската изпълнителка е готова за нови подвизи със сингъла "Pookie", който вече се завъртя във Франция и отново ще ви накара да танцувате.
 
 
Още преди да бъде избрана за сингъл и видео, песента "Pookie" има впечатляващи стриймвания – 25 милиона в Youtube само като аудио песен, а в Spotify – 15 милиона прослушвания. Песента е повлияна ритмично от стила dembow, с което познаваме вече изпълнителката и което изключително харесва на феновете й. Заглавието "Pookie" е част от фраза в текста на песента, която се превежда като "Затвори вратата, някой наднича през ключалката" и е свързана с популярния език на младото поколение относно злоупотреби с изображения в социалните мрежи.
 
Aya Nakamura е първата френска изпълнителка, която успя да постигне диамантен сертификат за сингъл през 2018. Парчето "Pookie" е част от излезлия на 2 ноември 2018 албум Nakamura. Той съдържа 13 пристрастяващи парчета, които създават невероятен мост между африканските звуци и най-модерните R&B ритми. В тях Aya разказва истории за силата на жената, за изгубената любов и за разтърсващи партита. Тя създава музика, която не познава езиковите бариери и както Африка, така и цяла Европа, са под нейното заклинание.
 
Албумът Nakamura на Aya Nakamura e на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Нова заяка за хит от екзотичната звезда

20.03.2024

Новата музика тази седмица

01.06.2021

Aya Nakamura се завръща с "Jolie Nana"

23.07.2020

Aya Nakamura и Maluma заедно в "Djadja"

17.06.2020

Aya Nakamura - "Soldat"

24.09.2019


flash