Риана пя на сватбата на сина на индийски милиардер

Риана изнесе първият си концерт от 8 години насам, като изключим шоуто на Супербоул миналата година. В петък носителката на ''Грами'' пя в Индия на предсватбеното тържество на милиардерски син. 
 
 
Звездата била поканена за музикален пърформънс не от кой да е милиардер, а "най-богатият човек в Азия" Мукеш Амбани. По данни на сп. Forbes състоянието му се оценява на 116 милиарда ролара. Неговият син Анант ще се ожени за дъщерята на друго влиятелно семейство в Индия - Радхика Мерчант Джамнагар. Сватбената церемония ще се състои в Мумбай през юли.
 
 
На концерта Риана е изпълнила 19 песни, сред които най-големите ѝ хитове като "We Found Love", "Umbrella" и "Diamonds", както и по-малко известните ''Consideration'', ''Birthday Cake'', ''Pose'', ''Desperado'' и ''Woo'', които тя не е пяла на живо от турнето си "Anti" през 2016 г. Предполага се, че за впечатляващото си участие звездата е получила 6 милиона долара. 
 
 
Като част от подготовката на сватбата на сина си, най-богатият човек в Индия е поканил световни милиардери, кралски особи, държавни глави, холивудски и боливудски звезди на предварителен тридневен купон. Списъкът с близо 1200 гости включва Бил Гейтс, Марк Зукърбърг и Иванка Тръмп, индийските милиардери Гаутам Адани и Кумар Мангалам Бирла, легендарния състезател по крикет Сачин Тендулкар и боливудски знаменитости като Дипика Падуконе, Шах Рук Хан и Рани Мукерджи. Гостите ще бъдат забавлявани от суперзвездата на попмузиката Риана, фокусника Дейвид Блейн и известни певци от Боливуд. Сред поканените също са Мохамед бин Абдулрахман Ал Тани, министър-председател на Катар, Стивън Харпър, бивш министър-председател на Канада, и кралят и кралицата на Бутан.
 
 
Партито е в Джамнагар, град с население около 600 000 души в почти пустинната част на щата Гуджарат. Това е родният град на семейството и седалището на главната петролна рафинерия на тяхната бизнес империя. Ще има и традиционни церемонии в храмов комплекс.
 
 
В сряда семейство Амбани организира тържествен обяд за 51 000 души, живеещи в близките села. 28-годишният Анант Амбани трябва да се ожени за дългогодишната си приятелка Радика Мерчант през юли. Мерчант е дъщеря на Вирен Мерчант, главен изпълнителен директор на фармацевтичната компания Encore Healthcare Pvt. Ltd., и на съпругата му Шайла Мерчант.
 
 
Щедростта на Мукеш за сватбата на най-малкото му дете не е голяма изненада - през 2018 г. той похарчи 100 милиона долара за венчавката на дъщеря си Иша, когато сватбеният концерт беше дело на Бионсе.

Свързани новини

Речено-сторено

18.03.2024

Ариана Гранде с изненадав

05.03.2024

Завръща ли се Риана след майчинството?

20.02.2024

Ариана Гранде с ремикс версия на песен

16.02.2024

Ариана Гранде с разкрития за новия албум

19.01.2024


flash