Търси в сайта...

Тейлър Суифт пусна четвърти вариант на новия си албум

След като разкри по време на наградите ''Грами'', че предстои нова музика, Тейлър Суифт вече потвърди четвъртия и последен вариант на предстоящия си албум ''The Tortured Poets Department''. Това се случи по време на втория си концерт от турнето "Eras" в Сингапур в неделя.
 
 
Разкритието беше направено по време на частта с изненадващите песни от сета на суперзвездата, където тя изпълни комбинация от ''Long Story Short'' от ''Evermore'' и ''The Story of Us'' от ''Speak Now''. Това беше и дебютното изпълнение на живо на ''Long Story Short''.
 
 
''Исках да ви покажа нещо, което никой друг не е виждал'', каза звездата на публиката, преди да разкрие четвъртия вариант, озаглавен ''The Black Dog'' по името на новата бонус песен. Черно-бялата обложка включва снимка на Суифт заедно с цитата ''Старите навици умират с писък''. Феновете могат да поръчат последния вариант на предстоящия албум на сайта на певицата до 6 март. Поп певицата досега представи три варианта на новия си албум с различна бонус песен: ''The Manuscript'', ''The Bolter'' и ''The Albatross''.  
 

Свързани новини

Рекорд след рекорд

25.04.2024

Неочаквана радост за феновете

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Международен скандал ?

08.03.2024


flash