Джъстин Тимбърлейк представи нова песен

След 6 години пауза поп звездата Джъстин Тимбърлейк изненада феновете си с чисто ново самостоятелно парче.

42-годишният американски певец представи малка част новата песен "Selfish" в Инстаграм.  Тимбърлейк изнесе закрит концерт  в Мемфис, Тенеси. В краткия видеоклип, озаглавен One Night Only , се вижда как Тимбърлейк се разхожда из залата преди шоуто с микрофон в ръка. Във видеоклиповете, направени по време на събитието, се чува как Тимбърлейк казва на публиката: 

"Нова музика? Е, не сме дошли тук напразно, нали? Добре, нека да го направим. Песента се нарича "Selfish".

 

 

След като изтри абсолютно всички свои публикации и остави едва четири, които да загатват появата на нова музика, Тимбърлейк публикува друг клип на страницата си в Instagram с надпис "Джъстин Тимбърлейк представя: Everything I Thought It Was". Според слуховете това е заглавието на нов албум, в който певецът гледа в далечен залез с гръб към камерата, а пуерториканският актьор Бенисио дел Торо казва: "А, това е Джъстин. Защо не се обръща. В какво, по дяволите, се взира?"

Последният албум на звездата Man Of The Woods, включващ хитове като Say Something и Morning Light, беше издаден преди почти шест години през февруари 2018 г. Оттогава насам той участва в песента Innocent от 2021 г. с Джъстин Скай и в песента Stay With Me от 2022 г. заедно с Калвин Харис, Холзи и Фарел Уилямс. През миналата 2023 г. Джъстин Тимбърлейк и колегите му от бой бандата NSYNC обявиха, че се завръщат на сцената като група и пуснаха песен, наречена Better Place, създадена за филма "Тролчета: Бандата се събира".

Според Official Charts Company Тимбърлейк има четири сингъла, оглавили британските класации, с SexyBack (2006 г.), Give It To Me с Тимбаленд и Нели Фуртадо (2007 г.), 4 Minutes с Мадона (2008 г.) и Mirrors (2013 г.). Той има и три албума под номер едно във Великобритания с Justified (2002), FutureSex/LoveSounds (2006) и The 20/20 Experience (2013).

През годините Тимбърлейк се е доказал и като отличен актьор с участието си във филмите "Дилъри на време", "Социалната мрежа", "По приятелски" и други.


Свързани новини

Изненади от Джъстин Тимбърлейк

08.03.2024

Добри новини за феновете на Тимбърлейк

07.03.2024

Джъстин Тимбърлейк анонсира нова песен

21.02.2024

Джъстин Тимбърлейк навърши 43г.

05.02.2024

Изненадващо действие от Бритни Спиърс

02.02.2024


flash