Снимка от ареста на Джъстин Тимбърлейк стана произведение на изкуството

Арестът на Джъстин Тимбърлейк сякаш не послужи за назидание за пияните шофьори. Дори напротив. Снимката на певеца от неотдавнашния му арест за шофиране в нетрезво състояние е превърната в произведение на изкуството, което в момента е изложено в галерията Romany Kramoris в Саг Харбър, Ню Йорк.

Изпълнителят на "Selfish" беше арестуван на 18 юни 2024 г. в Саг Харбър, след като беше установено, че управлява автомобила си под въздействието на алкохол. Тимбърлейк беше изправен пред съда на следващата сутрин и освободен с мярка подписка.

Произведението, създадено от художника Годфри Ломан и озаглавено "Tuesday Night Out Featuring Justin Timberlake", е привлякло значителен интерес, според галерията, като посетителите се редят на опашка, за да видят, снимат и купят произведението, което се предлага в няколко цвята, включително розово, зелено, и синьо.

Собственикът на галерията Романи Краморис изрази вълнението си от произведението: "Реакцията ми беше "О, Боже! Това е страхотно! Просто е страхотно!", каза тя пред Page Six . Краморис, известна като "Кралицата на Саг Харбър", след като управлява галерията си в продължение на 44 години, добави, че творбата се е превърнала в "най-съвременната" работа на галерията.

Галерията е продала "две или три" от творбите за 520 долара всяка досега и "много хора се връщат", каза Краморис.

Въпреки ареста му, световното турне Forget Tomorrow на Тимбърлейк ще продължи по график, с предстоящи концерти в Чикаго и Ню Йорк, преди да премине и зад граница в края на юли.

По време на изпълнението си на 29 юни в Бостън, певецът изглежда се върна към ареста си с нотка хумор, питайки публиката: "И така, има ли някой тук тази вечер, който да шофира?" Въпросът предизвика смях в публиката, а Джъстин допълни: "Не, просто се шегувам", след което продължи с изпълнението си.

Адвокатът на Тимбърлейк, Едуард Бърк-младши, обеща "енергично" да защитава певеца срещу обвиненията, заявявайки: "Той ще има много какво да каже в подходящия момент."

Следващото съдебно изслушване на Тимбърлейк е насрочено за 26 юли, което съвпада с представянето му в Tauron Arena Krakow в Полша, затова най-вероятно той ще бъде изслушан онлайн.


Свързани новини

Джъстин Тимбърлейк проговори

24.06.2024

Закопчаха Джъстин Тимбърлейк

19.06.2024

Изненади от Джъстин Тимбърлейк

08.03.2024

Добри новини за феновете на Тимбърлейк

07.03.2024

Джъстин Тимбърлейк анонсира нова песен

21.02.2024


flash