Джереми Ренър пуска нов албум на 1 януари

Почти година след тежкия инцидент, американският актьор Джеръми Ренър обяви, че на 1-и януари излиза новият му албум.

Още през октомври 52-годишният актьор загатна в публикация в Инстаграм за излизането на "Love and Titanium" и написа: "Колекция от музика, която написахме за различните важни събития по пътя ми на възстановяване от 1 януари тази година. "Love and Titanium" беше болезнено, дълбоко лечебно и в крайна сметка пречистващо за мен. Надявам се да събера кураж да го споделя с всички вас."

 

 

Новата му публикация в социалната мрежа Х, доскоро известна като Туитър, съдържа снимка, на която той е седнал на кей край езеро с 10-годишната си дъщеря Ава на фона на величествени планини и ясно синьо небе. А текстът гласи:

"Нова музика от 1 януари. Музикален дневник за живота, смъртта, възстановяването и нещата, научени през последната година. #loveandtitanium #waitforme"

 

 

Номинираният за "Оскар" актьор оцеля по чудо при нещастен случай при снегопочистване преди около година край дома си в Невада. Ренър бе смазан от 7-тонния си снегорин на 31 декември, докато се е опитвал да помогне на своя роднина да освободи колата си от снега. Актьорът разказа, че е счупил 30 кости, а черният му дроб е бил прободен. Той претърпя множество операции и месеци терапия, като оттогава не се е снимал в игрален филм или телевизионно шоу.

Въпреки че публиката може би познава Джереми Ренър най-вече с актьорските му роли, той се утвърди и като музикант с издаването на няколко сингъла от 2018 насам и два мини-албума, които издаде през 2020 – "The Medicine" и "Live For Now". 


Свързани новини



flash